Water weg concept...nooit meer last van regenwater!

Na de wateroverlast van de laatste jaren, is duidelijk dat we anders met onze waterhuishouding om moeten gaan. Het weer wordt extremer met - onder andere - meer korte, hevige regenbuien. Om te voorkomen dat dit ook tot meer wateroverlast leidt moeten we in ons landschap en in de stad ruimte maken om water op te slaan. Het aanleggen van waterdoorlatende en -passerende bestrating is hierin belangrijk. Het snel afvoeren van dit water is echter niet de oplossing en veroorzaakt bodemverdroging.

Daarom ligt de focus op het bufferen en infiltreren van overtollig water. Bleijko biedt daarom waterdoorlatende en -passerende bestratingsmaterialen, -systemen en kennis en bundelde dit alles in het Water Wegconcept.

Het Water Weg concept is gebaseerd op verschillende toepassingsmogelijkheden en ondergrondsoorten, waardoor u maximaal resultaat bereikt met minimale lasten. Wilt u meer informatie over ons aanbod in waterdoorlatende producten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op +31 (0) 114 684 000 of bleijko@bleijko.com .