Sinds 1950 is Haringman Betonwaren een open, nuchtere Zeeuwse betonwarenproducent voor de Grond, Weg- en Waterbouw.

Onze nuchtere en servicegerichte benadering loopt als een rode draad door ons bedrijf en stralen wij graag uit naar onze relaties. Wij denken graag met de klant mee in vernieuwingen en andere betonproduct gerelateerde vraagstukken.

Doordat de betonwarenfabriek op een strategisch goede locatie is gevestigd, zijn we altijd in staat onze producten, waaronder de bekende Hydroblock® snel en adequaat te leveren.

Missie

Haringman Betonwaren B.V. is samen met haar zusterondernemingen Bleijko betonindustrie B.V. en Fassaert beton B.V. een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van duurzame betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten, dijk- en oeverbekleding. Hierbij staat de continuïteit binnen Groep De Hoop voorop.

Topkwaliteit

De Kwaliteit- en Milieuzorg staat bij Haringman Betonwaren hoog in het vaandel. De producten worden voortdurend gecontroleerd op hun kwaliteit door het nemen van steekproeven door ons eigen laboratorium.

Dit begint met het keuren van de grondstoffen en eindigt met het controleren van de eindproducten. De meeste producten worden geleverd met zowel het KOMO als het BENOR kwaliteitslabel wat u garandeert dat deze producten voldoen aan de KIWA voorschriften en de Belgische normen.

Tijdens elke stap in het productieproces controleren onze medewerkers of de producten voldoen aan de gewenste kwaliteit en specificaties.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een continu onderwerp van gesprek met onze leveranciers van grondstoffen. Op deze manier kunnen er verantwoorde beslissingen worden gemaakt.

Voorbeeld: als toeslagstoffen gebruiken wij daar waar mogelijk gerecyclede producten zoals spoorgrind en gebroken puin. Hierbij zoeken we zo veel mogelijk de samenwerking op met onze afnemers zodat er een gesloten cirkel ontstaat.

Verder is cement een belangrijk bestanddeel in onze producten. Steeds vaker passen wij duurzaam hoogovencement toe. Gebruik van deze cementsoort vermindert de CO2-uitstoot aanzienlijk.